VENEZIA DOETINCHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Doetinchem. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 22:41 Niet zo lekker als anders. Bezorger vrolijk en vriendelijk. Cola niet meebezorgd. Wel betaald.
26 nov 2022 om 8:02 App gaf 8 min bezorgtijd aan, drie kwartier duurde het bezorgen. Bestelling was incompleet, bellen daarover was onzinnig, ze gaven iemand die daarna wat kwam bestellen voorrang, terwijl ik aan de telefoon was, moest ik wachten.
13 nov 2022 om 11:19 Prijzig, maar erg lekker gegeten, heerlijk warm en vlot bezorgd door vriendelijke bezorger. Prima!
22 okt 2022 om 21:12 Heerlijk en snel
11 jun 2022 om 17:01 Eten was prima maar wat erg jammer is is dat we 2 uur konden wachten voordat het werd bezorgd. Omdat we via thuisbezorgd hebben besteld ipv direct via de eigen site. Dat was hun reden toen we belden om te vragen hoe lang het nog zou duren na 1.15 uur
1 mei 2022 om 20:02 Was lekker alleen de durum was koud!
27 apr 2022 om 19:00 Eten heet, genoeg en erg lekker. Hamburger nog rood, maar enige minpuntje. Vriendelijke en snelle bezorging. Aanrader!
9 apr 2022 om 20:16 Eten was goed, maar andere pizza gekregen dan besteld...
2 apr 2022 om 23:07 Heerlijke pizzas en schotels! Eten was heet toen het bezorgd werdt. Verse groentes!
26 mrt 2022 om 20:48 De clazone was prima maar de saté was gortdroog en de saté saus was zo waterdun dat het niet eens aan het vlees bleef plakken. De aardappels waren melig en niet krokant gebakken. En we miste kipnuggets.
26 mrt 2022 om 20:24 Beetje te laat, maar goed gemaakt door heerlijk eten. En lekker warm.
17 mrt 2022 om 20:34 Top